Pages

ABOUT

Kedves Mindenki! Üdv az oldalon!

Talán mostanában akadtál rá a blogra, vagy akár már régebb óta figyelemmel követed annak alakulását, mindenesetre röviden összefoglaltam neked, hogy miről is írom pontosan a bejegyzéseimet!


Emlékszel arra jelenetre Az ördög Pradát visel című filmből, amikor a frissen felvett asszisztens panaszkodik a lap főszerkesztőjének a főnökére, meg a munkájára?
Nigel a következőképp reagál:
– Azt hiszed, hogy a Runway csak egy magazin? Ez nem csak egy magazin. Ez a remény ragyogó világítótornya. Például egy fiúnak, aki hat bátyjával együtt Rhode Islanden nőtt fel, és éjjel a takaró alatt olvasva, arról a világról álmodott, amit a magazinban látott.
Azt hiszem, éppen ez az, amelyet számtalan blogger elfelejt a tartalomgyártás hevében: világítótoronynak lenni. A magam részéről nap, mint nap azon dolgozom, hogy egy olyan blogot vezessek, amelyre azért kattint az ember, mert szereti a belőle áradó hangulatot. Ahova újra meg újra visszatér, mert valóban kíváncsi a bejegyzésekre, hiszen valódi értéket közvetít, és reményeim szerint egy leheletnyit formálja is a közízlést.


2014 januárjában azzal a szándékkal indítottam el a blogom, hogy némi olvasottságot szerezzek az irományaimnak, addigra vált ugyanis nyilvánvalóvá számomra; hiába igyekszem elfojtani a kreativitásom, és így törekedni a beilleszkedésre, azzal kizárólag magamat gáncsolom el.
A blog rövidesen lifestyle jellegűvé vált, azonban a lényeg mit sem változott:

▪ igyekszem az általam fontosnak tartott értékek mellett kiállni
▪ azóta is keresem a kreatív, és ezzel együtt harmonikus élet összetevőit
▪ abban különös hangsúllyal: az irodalom, a gasztronómia, a külső, és főként a belső szépségápolásra 

ezáltal tudatosabb életre buzdítani az olvasóimat.


"Korántsem önjelölt szakértőként, sokkal inkább hétköznapi, fiatal nőként írom a bejegyzéseimet, mintegy útikalauzt készítve arról, miként élhetjük meg a nőiességünket a mindennapok sodrásában."Amennyiben személyes kérdéseid lennének, tanácsot szeretnél kérni, megosztanád velem a véleményed, esetleg beszélgetnél egyet, írj bátran a Facebook oldalamon privát üzenetet, vagy keress meg e-mailben: dianavilaga@gmail.com címen!
Abban az esetben pedig, ha bármilyen együttműködési lehetőséget forgatsz a fejedben, ajánlom figyelmedbe az együttműködési ajánlatom, amelyből az is kiderül, miért érdemes velem dolgoznod.
"Ajánlom figyelmetekbe F. P. Dianát, akiben hatalmas potenciált látok, mint feltörekvő író. Remélem, mielőbb a kezemben tarthatom egy könyvét!"
Benina

„Szeretem azt, ahogy Dia ír. És hogyan ír ő?
Érzékletesen – hogy minden hangot hallasz és színt meglátsz.
Élvezhetően – mert magával húznak a sorai, és láthatatlan szereplője leszel a történetnek. Megad és elvesz, megtéveszt és utal egyszerre, jól bánik a szavak fegyverével. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy többet is olvashatok tőle, így biztosan kijelenthetem... Higgyetek nekem!”
Sárközi Erika (Nilla)

„Drága Diám! Megint vissza találtam hozzád, és tegnap este úgy döntöttem, most igenis arra lesz időm, hogy téged olvassalak. Rögtön 4 fejezetet olvashattam el fantasztikus sárkányos történetedből. Rá kellett jönnöm, hogy nekem TE vagy a KEDVENC ÍRÓM! így csupa nagybetűvel! Mikor Stephenie Meyert, vagy Beninát olvasok, mindig magával ragadnak, és ők világszínvonalú fantasztikus írók, de nekem a kedvenc íróm te vagy! Tényleg nagyon várom a percet, amikor fotelban ülve, vagy ágyban párnák között a te könyvedet a kezemben tartva tölthetek el fantasztikus perceket. Lehet van olyan rajongód aki kicsit aktívabb nálam, és ezt sajnálom, hogy én néha el tűnök, de mindig vissza jövök! Megígérem! És ha majd megint eltűnnék, akkor csak bátran keress meg újra, és én biztos jövök, ha kell rohanok a könyvesboltba és veszem a könyveidet!”
Annus

„Hogy kik az igazi írók? Azok, akik képesek életre kelteni a betűket. Azok, akik nem félnek az újtól, az ismeretlentől, és minduntalan azok fáradoznak, hogy mi magunk is elhiggyük: csodák igenis léteznek. A szavak erejét felhasználva repítenek el minket egy másik világba, ahol minden nap új és új izgalmak várnak ránk, mély érzelmekkel, titkokkal fűszerezve. A lakók pedig mind-mind színesek, változatosak, nem csupán emberek, különböző furcsa és titokzatos lények, kik létezését egy percig sem lennék képes tagadni. És az a helyzet, hogy Diana képes volt megteremteni mindezt, mert Ő tényleg igazi írónak született! Szóval ha unod már az unalmas hétköznapokat, tarts velünk, és látogassunk el együtt ebbe a csodás birodalomba, melynek irányítója: F.P.Diana!”
Madison G. Wyla

„Végtelenül szerencsésnek érzem magam, amiért F.P.Diana egy nap rám írt, és megismerkedtem az írásaival, magával vele. Nagyon ritka az olyan ember, író, mint ő.
Szinte függőjévé válik az olvasó, ha csak egy sort is felfal a történet "táláról". Az írása érzéki, részletes, élethű, és pont attól élethű, hogy elhiteti velünk a "fantasytás" maga igazát.
Örülök, hogy egymásra találtunk valamilyen úton módon!”
Cleo Farelly

„Kedves Diána!
„Nagyon hálás vagyok, hogy rám írtál, nagyon tetszenek a műveid, már az összeset elolvastam és alig várom a folytatást. Tényleg nagyon tehetséges vagy. A sárkányok históriájában minden megvan, amit egy könyvben szeretek; tetszik a történet, a téma és persze ahogy írsz. Úgy érzem gyakran fogom látogatni a blogodat. Ha kiadják esetleg a könyved feltétlenül szólj!”
Gy.R.

„Kedves Diána!
Nagyon örülök, hogy megismerkedhettem a Sárkányok históriája című műveddel, ami teljesen lebilincselt, egyszerűen imádom. Remélem fontolóra veszed, hogy könyvként is kiadasd. A legjobbakat kívánom!”
B.L.

„Diána sorai nemcsak garantált kikapcsolódást, hanem hatalmas élményutazást is tartogatnak számunkra, s egy olyan világba repítenek, ahol jóról és rosszról, gonoszról és ártatlanról is olvashatunk. Engedd, hogy átjárnak a szavai, mert azt, amit ad, sosem lehet elfelejteni! A szívedhez szól - lebilincsel és marasztal, egyszerre hatódsz meg és mosolyodsz el. Ezúton is gratulálok a szerzőnek, igazán tehetséges!”
Benett

"I.M.Á.D.T.A.M.!!!!!! Nem is értem, hogy a többi olvasó, akik már az elejétől kezdve olvassák, hogy tudták kivárni míg felkerült a következő fejezet. Én személy szerint örülök, hogy csak most kezdtem el, mert így folyamatosan olvashattam, mint egy könyvet. De sajnos mint minden jónak ennek is vége szakadt. Elérkeztem ide és most már nekem is várnom kell. Nagyon tetszettek a képek és igazából azokat hiányolnám is ha ez tényleg könyv lenne. Ezentúl folyamatosan lesegetni fogom, hogy mikor rakod fel a következő részt. Majd ez elvonja a figyelmemet az esetleges vizsgákról meg a zh időszakról, amikor már besokalltam. Sok sok ihletet kívánok!"
Gabi

"A blogod egyszerűen FANTASZTIKUS! De komolyan, elkezdtem olvasni és nem tudtam abba hagyni. Köszönöm szépen, hogy írtál nekem. Ezentúl mindig fogom nézni, hogy mikor lesz új rész."
B. Csilla

"Szia! Belenéztem a blogodba, és nagyon tetszik. A témája hihetetlenül megfogott, a bejegyzések pedig zseniálisan meg vannak írva. Nagyon tehetséges vagy! Úgy gondolom, muszáj kiadnod legalább egy könyvet, mert ezt a tehetséget megtagadni a kiadóktól vétek lenne. Tudod, sokkal jobban szeretek könyvet olvasni "hagyományos módon", azaz papíron, számomra sokkal nagyobb élményt nyújt, de természetesen online is rengeteget olvasok. Le is mentettem a blogodat, a Facebook oldaladra pedig feliratkoztam. További sok sikert!"
A. Anna

"Nagyon-nagyon tetszik a blogod! Hihetetlen kreatív és ügyes vagy! Bekövettem nyilvánosan és az oldalad is lájkoltam! Sok sikert a továbbiakban!"
R. Renáta

"Remélem, találsz olyan embereket, akikkel még meg lehet szerettetni az olvasást. Sajnos ez a mai világban oly nehéz, mint szénakazalban a tűt megtalálni. Legalábbis én ezt tapasztalom. Szinte alig találok olyan embert, akivel órákat tudok egy könyvről beszélgetni. Ahogy olvastam és néztem, a te blogod egy lépéssel előrébb tudja vinni az embereket az olvasás terén. Azok, akik nem olvasnak, nem tudják, hogy mit hagynak ki. Én csak támogatni tudlak, és remélem, egyszer a kezemben tarthatom valamelyik regényed! Sok sikert a továbbiakban!"

C. Cintia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése