Pages

2016. augusztus 5., péntek

Inecto Naturals - Part2│Szépség

Nincsenek megjegyzések:
 
Az Inecto Naturals termékeivel a kókuszos termékcsalád hajápolói kapcsán még márciusban nyílt lehetőségem megismerkedni. A tesztelést akkoriban elégedettséggel zártam, hiszen a márka készítményei egyrészt tökéletesen megfeleltek a velük szemben támasztott elvárásaimnak, másrészt nemcsak a hatóanyaguknál, hanem az ár-érték arányuknál fogva is észrevétlenül belesimultak a mindennapi hajápolási rutinomba.
A nyár elején aztán érkezett egy újabb csomag, amely egy csodás Inecto Naturals Argan Extra Csillogás Sampont és egy Inecto Naturals Argan Gazdagon Hidratáló Hajkondicionálót tartalmazott, méghozzá egy remek kezdeményezéssel egybekötve, miszerint 2016. május 1. és augusztus 31. között minden megvásárolt Inecto Naturals termék után 7 forintot a Noé Állatotthon megsegítésére fordítanak. Azok számára, akik közelebbről ismerik a brit szépségmárkát, a kampány persze korántsem meglepő, hiszen a cég többek között arról vált híressé, hogy vegán termékeket forgalmaznak és határozottan elzárkóznak az állatkísérletektől.
A kezdeményezésről értesülve, még azzal a lendülettel csatlakoztam, pontosabban Mamusszal csatlakoztunk hozzá. A készítményeket azonnali tesztelés alá vetettem, hiszen a hajápolási termékeknek több időre van szükségük ahhoz, hogy igazán kifejthessék a hatásukat. Meg is tették. Mutatom, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtam!


Miért az argánolaj?
A marokkói argánolaj az egyik legegzotikusabb olaj a világon. Esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban hihetetlenül gazdag alapanyagnak számít, így tökéletes választás lehet a száraz, gyakran feszülő és viszkető bőr számára. Szinte azonnal felszívódik, azáltal intenzív hidratálást és vitalitást nyújtva a bőrnek. Regenerál. Táplál. Tündöklővé tesz.

Az argándió olaját mozgósító termékcsalád tartalma a már említett Extra Csillogás Sampon, Gazdagon Hidratáló Hajkondicionáló, valamint a kókuszoshoz hasonló Intenzív Regeneráló Hajpakolás, Tündöklő Csillogás Hajolaj, továbbá a Hidratáló Kézkrém, Hidratáló Testápoló, Gazdagon Hidratáló Krémtusfürdő. 

A termékeket megpillantva az első gondolatom az volt, hogy mind a sampon, mind a hajkondicionáló HATALMAS, egészen pontosan 500 ml-es kiszerelésben kaphatóak, így gyakorlatilag hónapokra garantálja a hajápolási készítményekkel való ellátottságunk. A masszív műanyagflakonokon nem találunk semmit, amely egy kicsit is hivalkodónak számítana, a címkék leginkább az Inecto Naturals üzenetét hivatottak hirdetni. A palackokat felpattintós kupakokkal látták el, amely a használatot tekintve rendkívül praktikusnak számít, továbbá elég erősnek bizonyult ahhoz, hogy három használat után ne törjön le.

"Ints búcsút unalmas, fénytelen hajadnak! Az Inecto Extra Csillogás Argánolajas Sampon gyönyörűvé és élettel telivé teszi tincseidet. Hajkoronád vonzó és csillogó lesz."

A tesztelést samponnal kezdtem, amelyet egész egyszerűen bemasszíroztam a nedves hajamba, majd 1-2 percen keresztül állni hagytam, és alaposan leöblítettem. A procedúrát mindig kétszer ismétlem, mielőtt a balzsamért nyúlnék.

"Hidratálj! A Gazdagon Hidratáló Argánolajas Hajkondicionáló táplál és vitalizál, így hajtincseidet egyedülállóan puhává varázsolja."

A sampon alapos kiöblítését követően használtam tehát a hajkondicionálót, méghozzá nem a hajam teljes felületén, kizárólag a hajvégeimen. 1-2 percig hatni hagytam, majd alaposan leöblítettem azt.


Míg a sampon állaga teljesen átlátszó, állagát tekintve pedig viszonylag híg, addig a hajkondicionáló az előzőnél jóval fehérebb és sűrűbb. Az illatuk egy az egyben a szalonhatást idézte fel bennem, bár a kókuszos készítmények illata, amelyek jóval karakteresebbek, valamivel közelebb állnak az ízlésemhez, mint a gyengéd argándióé.
A hajápolási rutinom utolsó lépéseként a szárítás előtt felvittem a hajamra 1-2 nyomásnyi Inecto Naturals Coconut Csillogó Ragyogás Hajolajat. Na, nem mintha újabb flakonnal vásároltam volna, ugyanis a mindössze 100 ml-es kiszerelés március óta bőven kitart, és még sokáig ki is fog.

Hozzáteszem: Nem, még mindig nem hiszek abban, hogy létezik ezen a világon bármilyen hajápolási termék, amely életre keltheti a roncsolt hajat, ugyanakkor az Inecto Naturals készítményeinek összjátéka a nyár eleji hajvágásom óta gondoskodnak a tincseim vitalizáltságáról anélkül, hogy elnehezítenék azokat. Továbbra is ajánlom tehát a számotokra az Inecto Naturals termékeit, kiváltképp prevenció gyanánt!


Vigyázzatok az állataitokra! Szeressétek őket nagyon!

Amennyiben pedig felkeltettem az érdeklődéseteket a termékek iránt, a lehető leggyorsabban a www.takemeshop.hu weboldalon érhetitek el azokat, ugyanakkor mindenképpen érdemesnek tartom a különböző drogériák, mint a DM polcainak átböngészését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése