Pages

2015. június 9., kedd

Gabrielle Bernstein: Történhetnek csodák│Könyvajánló

Nincsenek megjegyzések:
 
Gabrielle Bernstein. Spirituális tanító, életvezetési tanácsadó, akinek elsöprő erejű szónoklatait emberek ezrei hallgatják világszerte.

„Ha az üzeneted sok ember szolgálatára van, kötelességed hallatni a hangodat.”



Gabrielle, ahogy mindenki más, maga is bejárta a saját, kőkemény útját ahhoz, hogy rátaláljon a valódi egyéniségére. Ma már tisztában van a múltbéli gátjaival, amelyek java része abban gyökerezett, hogy a boldogságát végig önmagán kívül kereste. 25 éves korára drog-, alkohol-, buli-, munka-, és ételfüggő lett. Ekkor érte el a mélypontot, bár erre utólag a lehető legnagyobb áldásként emlékezik vissza, hiszen éppen ez az oka annak, hogy az elvonókúra végeztével, előadásaiból végtelen hitelesség sugározhat. Tanításai alapját a kundalini jóga és a saját életéből vett tapasztalatai szolgálják. Munkájával arra törekszik, hogy segítsen azoknak, akik egy, az élethez való tudatosabb hozzáállásra törekszenek, amit nem feltétlenül a vallásban, hanem a spiritualitásban keresnek.

Egy inspiráló „útikönyv” ahhoz, hogy végre elengedjük a félelmeinket, és megnyissuk az utat a hálának, a megbocsátásnak és a szeretnek az életünkbe.

Összefoglaló előadás Gabby tanításaiból.

Ha a haladás kényszerét érzed, de mégsem tudod, milyen irányba indulj, gondolj arra, hogy az, amit megpróbálsz megoldani, az nem egy rajtad kívüli, hanem egy belső állapot. Ahhoz, hogy képes legyél megbirkózni az élet haladásával, belső stabilitást, békét kell biztosítanod saját magad számára. Ha a belső életed rendben van, minden, amire a felszínen szükséged van, megadatik, és onnantól kezdve, már teljesen világos lesz, hogy mi a következő lépés.

Kövesd Gabby-t Facebookon: Gabby Bernstein Facebook
A könyvet megvásárolhatod: Édesvíz Kiadó Webáruház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése