Pages

2016. július 1., péntek

#7 Bemutatkozik: Soft&Gentle│Szépség

Nincsenek megjegyzések:
 
A Soft&Gentle évtizedek óta az angol piac egyik legmeghatározóbb márkája, amely ezidáig a SkinScience Visibly Smooth, SkinScience Ultra Protect és a SkinScience Really Pure Deo Spray által képviseltette magát hazánkban. Tavasszal azonban jócskán bővült a kínálat, méghozzá egy, az izzadásgátlók terén forradalmi újításnak számító termékcsalád révén.


Néhány héttel ezelőtt, még a váratlanul ránk törő, április nyár alkalmával futott át először az agyamon, hogy lassacskán aktuális lesz felmérni a dezodorkínálatot. Bár sosem voltam kimondottan izzadós típus, mondhatni egyáltalán nem, mégis az egész napos jövés-menés során sokszor létfontosságúnak érzem a reggeli bázisSecret Key Platinum Power Natural izzadásgátló krémdezodor – felfrissítését. Mivel a golyós dezodorokat kimondottan utálom  számomra ugyanis egyenesen elviselhetetlen, hogy a felkenést követően úgy érzem magam, mintha levert volna a víz –, így frissítést illetően kizárólag a spray dezodorok jöhetnek számításba, akárcsak a Soft&Gentle termékei.

A márka izzadásgátló spray dezodorai alumíniumsó-mentességüknél fogva forradalmi újításnak számítanak. Félreértés ne essék: Az izzadásgátlók elsődleges feladata, ahogy a nevében is áll, maga az izzadás megakadályozása, így ennek következtében a kellemetlen testszag kialakulásának elkerülése. Ezzel azonban az a probléma, hogy ezt a hatást, kizárólag az alumínium-klorid vagy alumínium-só hozzáadásával érhetik el, amely egészségre gyakorolt káros hatása miatt sokakban ellenszenvet vált ki. A Soft&Gentle termékei viszont a különböző alumínium származékok helyett növényi kivonatok erejét mozgósítják. Míg a zsálya puhítja a hónalj érzékeny bőrét, megakadályozza a testszag kialakulását, addig a mezei zsurló hatékonyan csökkenti a verejtékmirigyek méretét. Az izzadásgátlók továbbá nem tartalmaznak semmilyen allergizáló anyagot, parabént, de még alkoholt sem. Vegánokvegetáriánusok is használhatják. A Soft&Gentle pedig újrahasznosítható flakonjaikkal még a környezet védelméhez is hozzájárul.


Az izzadásgátló spay dezodorok három illatvariánsban kaphatóak, amelyek közül az ízlésemhez a Care változat áll a legközelebb. Kókuszvíz illatának köszönhetően, enyhén édeskés, mondhatni „púderes”, ám korántsem hivalkodó mivolta remekül megfér a parfümözés mellett. Az Active változat a zöld tea illatát hasznosítja, amelynek fűszeres esszenciája elrabolta a szívem. Ahogy a nevében is áll, ezt a variációt, energikus, vitalizáló hatása okán, leginkább aktív tevékenységekhez, sportoláshoz, edzéshez tudnám elképzelni. Az illatok közül a Floral áll tőlem a legtávolabb. Meglehetősen ritkának számít, ha egy virágos aroma elnyeri a tetszésem. Míg a Care és az Active illatkombinációit leginkább a fiatalabb korosztálynak ajánlanám, addig a Floral-t, rózsaillatánál fogva inkább az idősebbeknek.

A dezodorok, amelyek egyébként 150 ml-es kiszerelésben kaphatóak, egész napos védelem biztosítását ígérik, amelyet először a tavaszi időjárásban, majd a nyári kánikulában is próba alá vetettem. Mindkét esetben, hozzáteszem: enyhén izzadó egyén számára maradéktalanul állták a próbát, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy spray kialakítása miatt a jövőben is ki fogok tartani a reggeli, kenőfejes dezodorom használata mellet, egyszerűen meztelennek érzem magam anélkül. Ettől függetlenül a Soft&Gentle spray dezodorjai a táskámban bérelt helyet fognak kapni, annál is inkább, hogy kialakításának köszönhetően könnyedén elférnek benne.

A Soft&Gentle hazai forgalmazói remek játékkal álltak elő, így amennyiben június 15. és július 15. között készítesz egy önarcképet (értsd: selfie) a kedvenc alumínium-mentes Soft&Gentle izzadásgátlód társaságában, és ezt beküldöd a zs.tabar@targetsalesgroup.com e-mail címre, vagy akár a Soft&Gentle Magyarország Facebook felületére, akkor esélyed nyílik arra, hogy egyike légy annak a 3 szerencsés nyertesnek, akik 10 000 Ft értékű, saját szájízük szerint kiválogatott szépségápolási csomagot nyernek a Takemeshop.hu termékeiből.


Az Inecto Naturals termékeihez hasonlóan – ezekről ide kattintva olvashatjátok el a beszámolómat –, a Soft&Gentle dezodorjait is a www.takemeshop.hu weboldalon érhetitek el. Mindenképpen érdemesnek tartom, hogy átböngésszétek a webshop kínálatát, ugyanis számos remek, talán eddig méltánytalanul mellőzött termékkel találkozhattok. Újdonságaik közül, a nyárra való tekintettel ajánlom a figyelmetekbe a Lirene anti-cellulitisz készítményeit, amely egy remek alternatívát nyújt a külsőleges kezelésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése