Pages

2017. január 19., csütörtök

T By Tetesept Habfürdő és Fürdősó│Szépség

Nincsenek megjegyzések:
 
Idén úgy alakult, hogy viszonylag korán sikerült megszabadulnom a vizsgáktól, amelynek hála, bele is vethettem volna magam egy kiadósabb pihenésbe, ha éppenséggel nincs a nyakamon a szakdolgozat, és nem toporzékol a küszöbön a gyakorlat. Azt elmúlt években viszont az szintén bebizonyosodott, hogy hiába szeretném napjában legalább százhúsz alkalommal megváltani a világot, annak sincs az ég egy adta világon semmi értelme, ha a hajtás meg a stresszelés miatt szépen lassan felőrlöm magam. Pontosan ezért törekszek mindig arra, hogy a munka mellett szakítsak egy szusszanásnyi időt a regenerálódásra. Amióta pedig csak az eszemet tudom, tipikusan „kádfürdőzős” típusba tartozok, így ha egyszer-egyszer, vagy annál egy kicsit többször túlpörög az agyam, bevált módszerem, hogy egy forró – de tényleg forró – fürdővel csitítom le magam.


„Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellness termékek világába! A márka magában hordozza a tetesept értékeket, melyből kifejlődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszervre intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!”

T BY TETESEPT – HABFÜRDŐ (400 ml)
A habfürdő-fürdősó-fürdőgolyó szentháromságának megrögzött hívőjeként, hajlamos vagyok arra egy-egy alkalommal, bármilyen különleges alkalom híján is tetemes mennyiséget borítani-szórni-dobni azokból a kádba, hogy aztán elheverhessek az illatos forróságban. Hasonlóképp jártam el a T by Tetesept márka Érzékiség habfürdőjével is, és az illatokgránátalma és a fekete berkenye együttese – tulajdonképpen szétfeszítették a fürdőszobát. A bogyós – számomra legalábbis – illatkavalkádnak hála, ezúttal egy cseppet sem botránkoztam meg, sőt kimondottan indokoltnak tartottam, hogy a flakonon külön felhívják a figyelmet a habfürdő emberi fogyasztásra való alkalmatlanságára. 


„Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának! Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét.”

Javallott használata: Adagolja 35-38 °C-os befolyó fürdővízhez, majd élvezze a 10-20 percig tartó fürdőt!

Ahogy a kádba csorgattam a lávaszerű, burgundi folyadékot, amelyből tényleg elegendő egészen kevéske, gyakorlatilag borítékolható volt, hogy némi túlzással, de testen kívüli élményben lesz részem. A habfürdő pillanatok alatt lágy – habfürdő intenzív színe miatt esélyes, kád faláról levakarhatatlan – rózsaszínre színezte a vizet. A magam részéről persze azt sem bántam volna, ha jóval nagyobb, már-már kádból kicsorduló habhatást lehetett volna vele elérni, de így is elég csinos felhőket képzett a kádban.
Számomra külön említésre méltó az a habfürdőre aggatott figyelmesség is, amely ezúttal egy HALLO Sonnenschein termékminta. A tusfürdőt leginkább azoknak tudnám ajánlani, akik kimondottan élénkítő hatást szeretnének elérni a fürdőzéssel, merthogy lenyűgöző lime és gyömbér illatával masszírozza az agysejteket.


T BY TETESEPT – FÜRDŐSÓ (60 ml)
A következő mindenmentes – tartósítószertől, lúgos szappantól, parafintól, szilikontól és ásványi olajtól –  Egy adag szeretet fürdősó, megkockáztatom, hogy még inkább belopta magát a szívembe, mint a habfürdő. Míg a termék illatában rendkívüli intenzivitás, és egyfajta cukorkás jelleg köszönt vissza, addig hatóanyagai aktívan dolgoztak a bőrömön, hogy aztán 100%-ig hidratáltan szállhassak ki a kádból. Bár a fürdősó mellőz minden csillogást, a szemek feloldódása valami hihetetlenül aranyos lila-rózsaszín tűzijátékszerű formában történik. 


„Az olyan különleges emberek, mint Te, különösen nagy adag szeretet érdemelnek. Add át magad az értékes összetevők és a magával ragadó gyümölcsös illat kényeztetésének! Az egyedi ápoló hatást a különleges bőrazonos szerkezetű liposzómák, valamint a kivételesen finom, könnyen oldódó kristályok nyújtják.”

Javasolt használata: Adagolja a fürdősót a 35-38 °C-os befolyó fürdővízhez, majd élvezze a 10-20 percig tartó fürdőt! A fürdő után öblítse ki a kádat forró vízzel, hogy eltávolítsa a maradék fürdősót!




Míg a habfürdő az Érzékiség mellett, Kapcsolj ki! változatban, addig az Egy adag szeretet fürdősó Egy adag szerencse változatban is elérhető, úgyhogy igazán érdemes körülnézni a Rossmann üzleteiben, vagy akár bekukkantani a TakemeShop.hu weboldalra.

Mennyire kedvelitek, és használjátok az édeskés illatokat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése