Pages

2016. szeptember 15., csütörtök

#10 Bemutatkozik: Kiku│Lelőhely

Nincsenek megjegyzések:
 
Amióta csak az eszemet tudom, izgalomba hoznak a különféle papír-, és írószer termékek, ehhez képest viszont általában alig szereztünk be egy-egy extraságot az anyával való "back-to-school" jellegű portyázásaink alkalmával. Éppen ezért, amikor így vagy úgy, de sikerült megkaparintanom egy mutatósabb darabot, azt általában elrejtettem, hogy a későbbiek folyamán, a legszebb írásomat elővéve felhasználhassam azokat. Ugyanez a gyűjtögető életmód tört rám akkor is, amikor kibontottam a KIKU papírcsodáit rejtő csomagocskát, és korántsem véletlenül!


Harangozó Esztert, azaz a Kiku megálmodóját ugyancsak a gyermekkorból fakadó papír-, és írószerek iránti szeretete ösztönözte a brand megalapítására. Külföldi nevelkedése során számtalan gyönyörűséges papírból készült különlegességhez volt szerencséje, amelyekről úgy gondolta, hogy a hazai piacon is megállnák a helyüket, kiváltképp, ha névre szólóak. Így néhány év felkészülést követően, harmadik gyerkőce születését követően gyakorlatba ültette az ötleteit. Anyukaként eleinte kizárólag gyermekzsúr meghívókban, tányér alátétekben gondolkozott, azonban a kínálat rohamos bővülésnek indult, mára a füzetektől kezdve, az órarendeken, naptárakon, könyvjelzőkön át, tematikus naplókat is forgalmaznak. Kreálmányaikhoz magyar grafikusok külön, erre a célra gyártott rajzait használják, hogy aztán a felhasználók valóban egyedi nyomtatványokkal tehessék különlegessé az ünnepeiket, és persze a hétköznapjaikat. A minőség mellett a környezetre is ügyelnek, hiszen a felhasznált papírjaik környezetbarát alapanyagok felhasználásával készülnek, FSC minősítéssel rendelkeznek.

ÍZELÍTŐ A KIKU KÍNÁLATÁBÓL

A hagyományos A5-ös és A6-os méretekben kapható füzetek, és persze a mini jegyzetfüzet mellett a KIKU legizgalmasabb termékei kétségkívül a tematikus naplói. Ezek Diéta napló, Edzés napló, Recept napló, Kismama és Kisbaba napló változatokban kaphatóak. A naplócskák mindegyikéről elmondható, hogy tematikus bellapok nyújtanak segítséget abban, hogy feljegyezhessük a napjaink különféle történéseit. A füzeteket fém spirállal és fóliázott borítóval készítik, azáltal is növelve a tartósságukat. Méretüket tekintve egyrészt tökéletesen alkalmasak a jegyzetelésre, másrészt viszont észrevétlenül megbújnak a táskában, így gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük azokat. Mi több, személyre szabhatóságánál fogva tökéletes ajándékként funkcionálhat bárki számára.


▪ Diéta napló
Ebbe a füzetkébe nap, mint nap gondosan lejegyezheted mikor, miből és mennyit ettél, hány liter vizet fogyasztottál, hogyan változott a tested mind kilókban, mind centikben, de még azt is rögzítheted, hogy mennyit aludtál aznap éjszaka. Azelőtt, hogy anyukámnak néhány hónappal ezelőtt gondjai adódtak a cukrával, a táplálkozás valahogy teljesen kimaradt az életünk tudatos megtervezéséből, így gyakorlatilag arcon csapott minket a felismerés, hogy a helyes táplálkozás mennyit számít az életminőségünk javítása érdekében. A KIKU Diéta naplója egyértelműen megkönnyíti a táplálkozás fontosságának tudatosítását


A tematikus naplók mellett a határidőnaplók, a tündéri fekvő naptárak, továbbá a hallgatói és a tanári zsebkönyvek mind-mind a tudatos életvezetést hivatottak szolgálni, akárcsak az alátétek "felnőtt verziója", amely ötvözi a határidőnaplók és a könyöklők praktikusságát. Segítségükkel nemcsak a heti teendőinket tudjuk rendszerezni, de az étrend tervező által részletesen ki tudjuk dolgozni az a heti menüt.


Mindezeken kívül, a legkülönfélébb alkalmakra gyártott üdvözlőlapokon túl, Szülinaptárral is találkozhatunk a kínálatban, amely játékos módon segít abban, hogy ne feledkezzünk meg a szülinapokról, miközben kreatív, látványos módon díszíti a lakást, vagy akár tökéletes kiegészítője lehet bármely osztályteremnek. A szülinaptárhoz 20-20 db tetszőlegesen variálható korong és fém kampó tartozik, azonban további korongok rendelésére is lehetőséget biztosítanak. Arról nem is beszélve, hogy a naptár többféle színkombinációban is elérhető. 


Mindenképpen ajánlom a figyelmetekbe a KIKU-t, mint lelőhelyet, akár a következő tanévkezdésre, vagy attól elszakadva, hogy év közben is meglephessétek magatokat egy-egy mesés füzetkével, tematikus naplóval!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése