Pages

2016. szeptember 30., péntek

#11 Bemutatkozik: Lirene│Szépség

Nincsenek megjegyzések:
 
Meg kell, hogy mondjam, már jó néhány hónapja szemezek a Lirene termékeivel, egészen pontosan a Mezoterápiás Anti-Cellulitisz készítményük piacra dobása óta, azonban csak augusztus végén nyílt lehetőségem közelebbről is megismerkedni a kencéikkel, amelyek fő profilja, hogy felvegyék a harcot a környezeti hatásokkal, a stresszel, az öregedés tüneteivel, miközben ápolnak, táplálnak, tökéletes megjelenést biztosítanak, miközben áruknál fogva kimondottan a "hétköznapi hasznosságok" kategóriáját gyarapítják.
A Lirene egy arc-, és testápolási termékeket forgalmazó lengyel márka, ráadásul nem is akármilyen, hiszen az egyik legnagyobb kozmetikai gyártó cég Közép-Európában. A Dr. Irena Eris keze alá tartozó brand saját tudományos laboratóriummal rendelkezik, ezáltal biztosítva a termékgyártást megelőző kutatómunkát, hogy aztán maximális biztonságot és persze hatékonyságot nyújtsanak. Hazánkban immáron számtalan készítményével képviselteti magát, miközben újabb és újabb kencékkel bővül a kínálatuk, ezúttal a Hidratálás és Táplálás arckrémekkel, na meg a Fiziológiás-Micellás Arctisztító Géllel.


A Lirene Hidratálás és Táplálás arckrémek a legkiválóbb természetes alapanyagok és a legmodernebb innovációk ötvözéséből alakítottak ki. Ígéretük szerint megóvják a bőrt a kiszáradástól, védelmet biztosítanak a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szemben, ezáltal késleltetve az öregedést. Lássuk, mit ígérnek pontosan a termékcsalád különböző tagjai!

A barbadosi cseresznye, amellett, hogy erős antioxidánsként gátolja a bőr idő előtti öregedését, hidratál, szűkíti a pórusokat és ragyogóvá teszi az arcszínt, az összes ismert gyümölcsfajta közül ez rendelkezik a legmagasabb C-vitamin tartalommal, amely a citromban található vitaminok (C, A, és PP vitaminok) kombinációjával aktiválja a sejtek regenerációs folyamatait, elsimítja, felfrissíti a bőrt, egészséges, természetes tónust biztosít a számára.


Mandulaolajas bőrsimító és tápláló arckrém
Az arckrém természetes hatóanyagainál fogva nyugtatja, regenerálja a bőrt, valamint csodálatosan rugalmassá és puhává varázsolja azt. Gyulladáscsökkentő hatású, lassítja a bőrsejtek öregedését, telítetlen zsírsav tartalma miatt védőréteget képez a bőrön, így óvja annak hidro-lipid köpenyét a külső hatásoktól, mindezeket pedig még az A-vitamin aktív formájának köszönhető ránctalanító hatásával is megfejeli.


A tápláló és frissítő összetevők erejének egyesítésével, a készítmény természetes tápanyagokat és vitaminokat juttat a bőrbe, hogy az fiatalosan és üdén ragyogjon. A méz antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő hatásánál fogva kiválóan alkalmas a bőr megtisztítására, továbbá száraz, érzékeny, fáradt vagy öregedő bőrre is kimondottan javallott a használata, hiszen táplál, hidratál, emellett feszesít, ránctalanít, végül javítja a bőrtónust és megnyugtatja a bőrt.


A természet kincseinek egyesítésével jótékonyan ápolja és fiatalítja az arcbőrt, feltölti értékes tápanyagokkal. Az aloe vera hidratálja és táplálja a bőrt, serkenti a regenerálódást. A sheavaj megóvja a bőrt a környezet káros hatásaitól és a szabad gyökök pusztításaitól. E-vitamint tartalmaz, mely bizonyítottan antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatású. Bőrtápláló-, puhító hatású, ezért hidratálja és ápolja a bőrt, a természetes lipidek és az A-vitamin feszesítő hatásuknál fogva csökkentik a mély ráncokat.


A krém kissé vizes, így leginkább középsűrűségűnek mondható, ennél fogva rendkívül könnyen kenhető, így a bőr is pillanatok alatt magába issza, méghozzá anélkül, hogy ragacsos utóérzetet hagyna. Ez utóbbi számomra azért is fontos, merthogy az arcmosás után, de még a sminkelés előtt általában a hidratálókrémért nyúlok, így elkerülve, hogy az arcbőröm tetemes mennyiségű alapozót szívjon magába. Egy-egy krém esetében viszont már jártam úgy, hogy az alapozó maradványaival együtt, apró foszlányokban nemes egyszerűséggel lepergett az arcomról.
A kence szerencsére egyáltalán nem irritálta az arcomat, és ezt hatalmas elégedettséggel konstatáltam, ugyanis az extrémkényes bőröm néha annyira megmakacsolja magát, hogy kizárólag a tiszta shea vajat képes elviselni. Éppen ezért is esett a választásom az Aloe és Sheavaj Regeneráló Krémre, noha a készítmény nemcsak hidratálja a bőrt nappal és éjszaka folyamán, hanem regenerálja, növeli a rugalmasságát, míg feszesíti és elsimítja a mély ráncokat.
Ráncok hiányában, ránctalanító krémet kizárólag megelőző jelleggel használóként, annak hatásáról nem tudok kiforrott véleménnyel szolgálni, viszont azt bizton állíthatom, hogy a fáradtság jeleit pillanatok alatt képes eltüntetni.


A Lirene Fiziológiás-Micellás Arctisztító Gél egy dermatológiailag tesztelt, hipoallergén, innovatív termék, amely gyakorlatilag egyesíti a micellás víz, az arclemosó gél és a tonik tulajdonságait. Hatékonyságának kulcsa, hogy a gömbölyű mikro-molekuláinak vizes szuszpenziója a bőrrel érintkezve mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket, és persze a sminket, miközben megóvja a bőr természetes pH-ját. A benne található mangó viasz puhítja, hidratálja, a D-panthenol pedig elsimítja a fáradt bőrt és enyhíti az irritációt. A technológia révén dörzsölés és irritáció nélkül érhető el a tiszta és egészséges arcbőr, és így nemcsak normál, hanem allergiás és száraz, hajszáleres arcbőrhöz és a szem alatti bőr tisztítására is alkalmas.
Használata vízzel és víz nélkül is megállja a helyét. A felhasználási javaslat ugyan fenntartja a lehetőségét annak, hogy vattakorongra nyomva vigyük fel az arcbőrre, viszont a magam részéről ezt egy enyhe pocsékolásnak tartom. A pumpás kiszerelésnek köszönhetően kb. egy-két nyomásnyi, egyébként a hagyományos zselés formulánál hígabb állagú, nem habzó (!!!) gélt egész egyszerűen a kezemmel felviszek a bőrömre, átmosom vele, hogy aztán egy gyors öblítést követően patyolat tiszta arcbőr köszönjön vissza rám a tükörből, ugyanakkor a szemhéjtus és egyéb makacsabb festékek eltávolításához mindenképpen ajánlom nektek a korongocska használatát. Tökéletesen beépíthető mind a reggeli, mind az esti rutinba, ugyanakkor kimondottan zsíros és kombinált bőrűeknek ajánlanám, merthogy kivételesen alkalmas a bőr mattítására.


Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket a termékek iránt, az arckrémeket az Auchan és a Rossmann üzleteiben, a Fiziológiás-Micellás Arctisztító Gélt pedig kizárólag a Rossmannban, vagy akár ide kattintva már is elérhetitek, méghozzá rendkívül kedvező áron!

Na, és ti mit gondoltok a Lirene termékeiről?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése